/ Författar-plattform

Välkommen till vår digitala plattform!

Om du inte syns så finns du inte, och det gäller både dig som ämnesexpert och din bok. För att mer effektivt kunna fånga kundernas intresse har vi utvecklat en unik digital marknadsföringsplattform som alla våra författare får tillgång till.

“Den digitala plattformen är det senaste steget i utvecklingen av vårt unika utgivningskoncept SPiRA. Vi brinner för att skapa värde för våra författare, hela vägen!”
Michael Tegnér, VD Roos & Tegnér

Effektiv marknadsföring har aldrig varit enklare

I vår digitala plattform kan vi som förlag effektivt marknadsföra och följa boken i de digitala kanalerna. Det kommer vi att utnyttja för att skapa största möjliga genomslag för våra titlar.

Som författare på Roos & Tegnér har du själv tillgång till den digitala plattformen. Du loggar enkelt in på vår hemsida. På plattformen kan du:

Målen med de insatser som du och förlaget gör kommer att variera, men alla reaktioner från kunderna (i form av likes på Facebook, klick på banners, visningar av boken på vår hemsida etc) mäts och landar i ett marknadsföringsvärde så att vi hela tiden kan se resultatet.

Logga in